Hoe werkt dat dan, dat geld besparen?
U hoeft ons niet te betalen, maar wij u! Stuurt u ons uw laatste factuur, en wij garanderen hogere prijzen! (Deze prijzen zijn geldig op facturen tot 3 maanden oud). Ook daarna garanderen wij u de beste prijs voor uw oude gebruikte cartridges. Bovendien: als u een jaar lang uw originele lege originele cartridges bij ons inlevert, dan ontvangt u van ons als bonus 10% over uw jaaropbrengst extra!
Hoe kan ik me aanmelden?
Heel eenvoudig: vul het formulier bij ophalen in. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Bij inschrijving kunt u vermelden hoeveel cartridges u gemiddeld per maand denkt in te leveren. Op basis daarvan kijken wij hoe vaak we langs moeten komen om de ophaalbox te legen.
Recyclen jullie ook telefoons?
Ja. Ook mobiele telefoons, per type verschillend,hebben waarde! Levert u meer dan 25 stuks in, dan vergoeden wij een speciale prijs. Restafval Restafval zoals batterijen, inktlinten, drums en reeds gerecyclde cartridges kunnen niet worden gerecycled. Indien wij deze materialen afvoeren worden de kosten in mindering gebracht op uw opbrengst.
Artikelen